Ma & Holnap életképei

Egy magazin kulisszatitkai, rendezvényei és a benne dolgozók hétköznapjai.

Friss topikok

  • Szúrófény: Eurónarkózis (idejében szóltam: 1994-ből Demokratában) Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent... (2015.01.30. 05:22) Rió +20 és a többiek
  • Szúrófény: A tabu elpusztíthatatlan? Az értelmező szótár szerint a tabu: 1. Valamely hely(zet),t... (2015.01.30. 05:18) Változz, Világ!
  • tundrazuzmo (törölt): Ha a járhatatlan út - elakadó jármű találkozását akarjuk megelőzni, akkor a mérleg egyik serpenyőj... (2013.03.16. 11:05) Hirtelen jött!
  • Anonymous1 (törölt): Tisztelt Németh Tamás! Pontosan az ilyen dilettáns emberek miatt alakul így a helyzet! Érzéketlen... (2013.01.19. 20:15) Szedd vagy ne szedd?
  • O.Ádám: Szomorú, hogy egy ilyen neves szaktekintély felkészületlenül fut neki a szakterületéhez tartozó té... (2012.12.06. 11:47) Betépett álmodozók

Ökostrandoltunk.... avagy Országos Ökoexpo és Bio Fesztivál Gárdonyban

2012.06.12. 16:10 zoldpatent

Ötödik alkalommal került megrendezésre ez a fesztivál Gárdonyban. Az idő is kegyes volt, hiszen hét ágra sütött a nap. Egy központi sátor adott otthont a színvonalas előadásra, melyen folyamatosan cserélődtek a hallgatók.A sátor modified.jpg

dr. Hetesi Zsolt Fizikus előadása ismét a várakozásokat felülmúlta, hiszen a fenntarthatóság témakörében megint rávilágított az ember és a természet viszonyának problémáira. Bár az előadás rövidre sikeredett, ám annál ütősebb érvek felsorakoztatása mélyen elgondolkodtatta a közönséget!

Hetesi modified.jpgA strand területén kézművesek és gyerekekkel foglalkozó interaktív játékos bemutatók is helyet kaptak. A kenyér útja játék már közismert a gyerekek részéről.

A kenyér útja1.jpgAz olvasói táborunk is folyton nő, ezt örömmel tapasztaltuk! Még a fényképezés idejére sem akarták a kezükből lerakni az újságunkat! :-) De hát nem tehetünk róla, hogy ennyire olvasottak vagyunk! Köszönjük!

Az olvasótábor modified.jpg

Foky Ottó életmű kiállításának egy része ide is eljött. Ezzel kicsiknek és nagyoknak nagy örömet szerzett mindenki TV Macija, vagy Mirr Múrr, Mekk Elek és a többiek bábfigurái! Kívánunk jó egészséget a művész úrnak!Mekk Elek modified.jpgTv maci_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Ismét remek és egyben hasznos időtöltés volt számunkra ezen a rendezvényen való részvétel. Köszönjük a meghívást és ilyen kellemes környezetben több olyan ötletet is papírra vetettünk, melyet a későbbiekben meg szeretnénk valósítani az újság életében! Reméljük ezzel olvasóink is elégedettek lesznek!

Csapatostúl modified.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://maesholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr774583655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása